ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати влаштували виставу замість того, аби вирішувати проблему регіону, – депутат облради

Львівський портал

|

Депутати влаштували виставу  замість того, аби вирішувати проблему регіону. Так сьогоднішні події у сесійній залі  Львівської обласної ради журналістам прокоментувала депутат облради Емілія Підляшецька.

«Сьогодні на сесії обласної ради повинні були розглядати важливі питання соціально-економічного розвитку. Йдеться про розподіл коштів бюджету розвитку. Тут питання і розбудови доріг, і медичного забезпечення. У порядку денному є також питання, які стосуються програми енергозбереження. Питання обласної адміністрації стосуються звіту  та пропозицій по Програмі соціально-економічного розвитку Львівщини  – це 3 і 4 питання, а по факту вони розглядаються через 3 години після початку сесії. В нас засідання на вагу золота, вони не так часто відбуваються, а депутати займають час політичними виставами», – заявила Е.Підляшецька.

Нагадаємо, сьогодні, 29 червня під час сесії Львівської обласної ради, депутат Львівської обласної ради від БЮТ Ростислав Новоженець, повісив на трибуну, з якої виступають депутати, плакат, який рахує дні до пенсії Президента України Віктора Януковича. Голова Львівської ОДА Василь Горбаль заявив, що працівники ОДА не будуть виступати з трибуни, якщо цей плакат не знімуть. Пізніше, у перерві засідання, Василь Горбаль власноруч зняв плакат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *