ОСТАННІ НОВИНИ

В ЛОДА помітили активізацію робіт з будівництва аеропорту

Львівський портал

|

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Губицький здійснив робочий об’їзд об’єктів Євро-2012 у м.Львові, інформує прес-служба ЛОДА.

«Огляд аеропорту засвідчив значне зростання темпів будівельних робіт на ділянках будівництва перону №2 для стоянки великогабаритних літаків та нового пасажирського терміналу, – зазначив він. – На сьогоднішній день Уряд забезпечив безперебійне фінансування для об’єктів чемпіонату. Справа за будівельниками вчасно і якісно виконати роботу».

На пероні №2 завершено роботи по водопонижуючому дренажу і на 60% виконано укладання 2-х шарів георешітки і геотекстилю.

На 40% проведено роботи по влаштуванню глибинного дренажу і на 30% по виторфовці території на продовженій частині злітно-посадкової смуги на 800 метрів.

«На цій ділянці ми зобов’язані вже найближчим часом забезпечити генпідряднику фронт робіт, що пов’язано з викупом і перенесенням гаражів в кооперативах «Автолюбитель-6» і № 12, які розташовані в межах реконструкції аеропорту, – повідомив Володимир Губицький. – Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України на сьогоднішній день викуплено 19 з 56 гаражів в АГК«Автолюбитель-6» та 31 з 261 гаража в АГК №12».

На будівництві нового аеровокзалу пропускною спроможністю 1000 пас/год вже виконано 20% всіх робіт. Встановлено 100% ростверків і фундаментних балок, 95% колон підземного поверх. Проводиться заливка монолітного перекриття між поверхами.

Накритий каркас основної будівлі терміналу з зовнішніми огороджувальними конструкціями має бути завершено до грудня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *