ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі та Бориславі водії повстали проти бездоріжжя

Львівський портал

|

Акція „Геть бездоріжжя!" пройшла учора на Львівщині. Вона розпочалася автопробігом розбитими вулицями Борислава, а потім продовжилася в Дрогобичі. В марші взяло участь понад 100 автомобілів, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода". 

Акція пройшла під гаслами: "Місту потрібні дороги без ям", "Дороги для водіїв, а не для ям", "Дороги – не арена цирку, а водії – не клоуни".

Далі "свободівці" влаштували театралізоване дійство, у якому показали, як халатно в містах ремонтують дороги, як бюджетні кошти закопують в асфальт. Декорацією для вистави послужив "транспорт майбутнього" – підвода, запряжена двома кіньми. Далі бориславці влаштували імпровізовані похорони автомобілів – жертв бориславського бездоріжжя, власне, це були запчастини "вбитих" авто, які склали до труни. Під жалобну мелодію процесія вирушила до міської ради, аби передати листа з вимогами міському голові. В мерії ніяк не відреагували на масовий пікет "свободівців".

У Дрогобичі основні події відбулися біля міської Ратуші. Колону автівок очолив знищений старий "Запорожець", який символізував жертв дрогобицьких доріг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *