ОСТАННІ НОВИНИ

Запрацював новий туристичний портал Львова

Львівський портал

|

У Львові працює новий туристичний портал міста. Сайт www.lviv.travel містить промоційну та практичну інформацію про місто, яка буде цікавою як для мешканців, так і для туристів, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Перший туристичний портал містить корисну інформацію для туристів, анонси львівських фестивалів, перелік готелів та галерей міста, промоційне відео про Львів, а також багато фотографій. Офіційний туристичний портал міста має 5 розділів: «Про Львів», «Чим зайнятись», «Де зупинитись», «Де поїсти» та «Інформація». Проект реалізовано відділом промоції ЛМР спільно з компанією «e-design».

«Нововведенням проекту є велика кількість тематичних матеріалів, запропонованих гостям міста. Це так звані туристичні продукти, що об`єднують схожі об`єкти та атракції – «Фестивальний Львів», «Архітектура у Львові», «Кава у Львові», «Пиво у Львові». Наразі, для загального огляду є 6 туристичних продуктів», – розповідає координатор проекту Маркіян Микитка.

Загалом кожен міський фестиваль у Львові відвідує близько 5 тис. гостей.  Як повідомляють у відділі туризму Львівської міської ради, за останні три роки кількість туристів у Львові збільшилась на 30%.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *