ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом пройшов Європейський парад

Львівський портал

|

У рамках всеукраїнського проекту "Дні Європи в Україні" сьогодні у Львові відбувся Європейський парад. У ньому взяли участь студенти, школярі, представники молодіжних організацій, а також гості міста.

На центральній площі міста – площі Ринок – глядачів розважали актори Львівського театру історичної мініатюри, барабанниці Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну, духовий оркестр "Сурми Галичини", актори на ходулях Львівського академічного духовного театру "Воскресіння". До них приєдналися велосипедисти "Львівського велоклубу" та ретро-автомобілі авто-фан-клубу "ЗАЗ-КОЗАК".

Свою майстерність продемонстрували фольклорні ансамблі пісні і танцю "Полонина", "Первоцвіт", "Вірність", колективи національних культурних товариств Львова. Організатором фестивалю стала Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Європейська молодь України", яка проводить у низці міст України подібні акції у рамках всеукраїнського проекту "Дні Європи в Україні". Метою проекту є популяризація ідеї європейської інтеграції України, ознайомлення громадськості з діяльністю європейських інституцій в Україні.

Європейський парад у Львові пройшов під егідою аташе Представництва ЄС в Україні Єжи Бузока, координатора проекту "Дні Європи в Україні" Давіда Стуліка. За словами координатора заходу у Львові, голови Львівської міської організації ВМГО "Європейська молодь України" Олександра Присяжного, фінансовим партнером проекту "Дні Європи в Україні" став Міжнародний фонд "Відродження".

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *