ОСТАННІ НОВИНИ

Записатися на прийом до чиновника мерії тепер можна через Інтернет

Львівський портал

|

Записатися  на прийом до посадовця Львівської міської ради можна не виходячи з дому. Відтепер домовитися про зустріч з чиновником можна на сторінці сайту Львівської міської ради у рубриці «Електронне звернення» або «Графік прийому громадян». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Заявнику  потрібно заповнити анкету, надіслати  її адміністратору Центру обслуговування мешканців. Адміністратор Центру надішле  мешканцю підтвердження про запис, повідомить про час та місце запису або допоможе визначити посадовця, до якого потрібно звернутися.

«Можливість електронного запису на прийом до посадовця  дозволить мешканцям економити свій час на відвідини та розмову з консультантом Центру обслуговування мешканців. Також на сайті Львівської міської ради розміщений графік прийому громадян, в якому зазначено прізвище, ім’я посадовця, час та місце прийому. Адміністратор Центру, отримавши звернення, підтвердить запис на прийом та повідомить про дату і місце прийому», – каже заступник начальника відділу «Центр обслуговування мешканців» адміністративно-господарського управління Галина Космина.

Щоб записатися на прийом до посадовця  через Інтернет, необхідно зайти на офіційну сторінку Львівської міської ради → Електронне звернення: http://www.city-adm.lviv.ua/for-citizen/faq/garacha-linija-mista

Електронний запис на прийом працює для начальників управлінь та директорів департаментів міської ради, а на прийом до міського голови та його заступників потрібно записуватися у звичному порядку. Запис громадян закінчується за 2 робочі дні до дати прийому. При виникненні додаткових питань щодо запису на прийом слід звертатись у Центр обслуговування мешканців за телефоном 297-52-50.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *