ОСТАННІ НОВИНИ

Горбаль з подарунками відвідав сиротинець

Львівський портал

|

Голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль відвідав сьогодні у Всесвітній день захисту дітей дитячий будинок «Добре серце», що в селі Новий Милятин Буського району. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

"Мені приємно, що сьогодні всі заступники відгукнулись на мою пропозицію: всі поїхали по сиротинцях з відкритим, щирим серцем, з подарунками. Сподіваюсь, що такі дії візьмуть за приклад й інші чиновники, представники влади і це стане традицією на Львівщині", – зазначив Василь Горбаль.

Керівник області на прохання адміністрації дитячого будинку подарував пральну машину. Крім того, спільно із благодійною організацією облдержадміністрація надала ще дванадцяти дитячим будинкам області майже дві тонни солодких напоїв для поїздок на літній відпочинок та екскурсії.

"Кошти, виділені з обласного бюджету, наразі незначні, звісно, їх не вистачає, бо в дітей є багато потреб. Наприклад, дитячі майданчики та інше. Тому до благодійності потрібно залучати ще й активних людей, які в змозі допомогти: хтось через амбіції, а хтось через добре серце", – зазначив Василь Горбаль.

Довідка: у дитячому будинку змішаного типу «Добре серце» зараз перебуває 36 дітей. У 2010-2011 році на утримання дитбудинку «Добре серце» державою виділено 1 млн 189,5 тис гривень. Ця сума більша, ніж торік. Для порівняння, у 2009 році для утримання дитбудинку було виділено 986 тис грн. З 1 вересня 2009 року цей дитячий будинок було переведено на повне державне забезпечення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *