ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом літа у таборах «Ватра» і «Старт» оздоровиться понад 1,3 тис дітей зі Львова

Львівський портал

|

Протягом літа 1 тис. 350 дітей зі Львова оздоровиться у заміських дитячих таборах «Ватра» у селі Гребенів та у «Старт» у селі Коростів. Про це  сьогодні під час прес-конференції повідомила спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту Ліна Полихата.  

За її словами, за одну зміну у «Ватрі» зможе оздоровитися 110 дітей, у «Старті» – 160. Таборування триватиме п’ять змін по 14 днів. Зокрема, І зміна (12.06.-25.06.) і V зміна (15.08.-28.08.) будуть профільними. «У першій зміні відпочиватимуть вихованці позашкільних навчальних закладів Львова, у п’ятій – вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл», – сказала Л. Полихата.

ІІ зміна у таборі «Старт», за її словами, буде теж профільною, але релігійного спрямування. «Друга зміна буде християнською. Ми домовилися з Катехитично-педагогічним інститутом УКУ, що їхні студенти будуть вести цю зміну», – зауважила Л. Полихата.

ІІІ ж міна триватиме з 14.07. до 27.07., а ІV зміна з 30.07. до 12.08. Вартість харчування на одну дитину в день становитиме 35 грн.

Ліна Полихата також зауважила, що путівки до цих таборів управління освіти видаватиме безкоштовно для відпочинку та оздоровлення сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської чи Скнилівської катастроф, талановитих, обдарованих дітей, відмінників навчання, дітям працівників, які працюють і цілодобово перебувають у дитячих оздоровчих закладах, що знаходяться у власності територіальної громади Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *