ОСТАННІ НОВИНИ

Дружину Януковича нагородили орденом великомучениці

Львівський портал

|

На Донеччині дружину президента України Людмилу Янукович нагородили орденом великомучениці Катерини. Таким чином храм святих рівноапостольних Кирила і Мефодія у Макіївці відзначив престольне свято. Почесною гостею цього свята стала перша леді країни.

Урочисту літургію цього дня тут відслужили митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, єпископ Макіївський Варнава, настоятель храму протоієрей Андрій Гриненко і священнослужителі єпархії.

Як розповів митрополит Іларіон, подібний збіг святкових дат, як цього року (День Святого Духу і День святих рівноапостольних Кирила і Мефодія співпали), випадає лише раз на 80 років. Митрополит привітав усіх з цим дивним збігом і запросив прихожан бути його свідками і наступного разу.

"Президентська родина приділяє величезну увагу питанням духовності, і Людмила Олександрівна бере в їх рішенні найактивнішу участь", – розповів владика Іларіон.

За заслуги перед Українською православною церквою митрополит вручив Людмилі Янукович орден великомучениці Катерини і побажав подальших успіхів у сфері відродження духовності.

Нагадаємо, нещодавно дружина президента урочисто вступила в лави клубу "Інтелігент", відкритого на базі ліцею при Донецькому державному університеті. І їй навіть вручили спеціальне посвідчення.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *