ОСТАННІ НОВИНИ

Під час благодійного молодіжного балу у Львові збиратимуть кошти для дітей з дитбудинків

Львівський портал

|

У межах акції «Почуй серце дитини» пройде низка заходів для дітей з дитячих будинків. Завершальним етапом збору коштів буде благодійний молодіжний бал, інформує прес-служба Львівської міськради.

Акцію «Почуй серце дитини» проводять студенти економічного факультету ЛНУ ім. І. Франка та волонтери. Молодіжний благодійний проект передбачає проведення ряду заходів для збору коштів на потреби дітей-сиріт.

«Акція  «Почуй серце дитини» покликана розвивати соціальну свідомість, небайдужість до проблем суспільства і донести до молоді, що їхня хоч і невелика допомога, все ж є значущою. Адже молодь є осередком соціального і культурного життя всіх країн. Це джерело майбутньої перспективи суспільства», – наголосила організатор акції, студентка ЛНУ ім. І. Франка Ольга Венгер.

Студенти  економічного факультету ЛНУ ім. І. Франка та волонтери, що долучаться до праці, підготують цікаві матеріали, майстер-класи  та ігри для дітей із трьох дитячих  будинків Львова та області. Діти робитимуть із підручних матеріалів серце, яке організатори акції передадуть у Львівську міську раду.

23 травня буде відбуватися концерт  та збір коштів в рамках  акції «Почуй серце дитини». На концерті виступлять переможці університетських конкурсів та молоді таланти. Підтримати акцію також завітають львівські зірки та молоді таланти, зокрема Лілія Кіш, гурт «Prime time» та інші.

Окрім концерту, буде проводитися виготовлення колажів для сирітських будинків. До малювання долучаться діти з різних творчих колективів.

Поряд з цим, відбуватиметься збір коштів. Учасники акції, відвідувачі зможуть придбати за символічну ціну продукцію, надану спонсорами і тим самим внести свої пожертви.

Завершальним  етапом стане благодійний молодіжний бал-вечірка, що відбудеться 28 травня в  Будинку вчених. Програма балу передбачає показові виступи професійних танцівників, майстер-класи бального танцю, виступи відомих співаків, аукціон та інші розважальні заходи. Ведучою балу запрошено Ольгу Фреймут.

1 червня до Дня захисту дітей  волонтери на зібрані кошти  закуплять необхідні речі та поїдуть в дитячі будинки. Для дітей проведуть різноманітні майстер-класи окремо написані для кожного віку дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *