ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін має намір надати 14,5 млн грн на ремонт двох аварійних мостів Львова

Львівський портал

|

Проект розпорядження Кабінету Міністрів України про фінансування міст, які прийматимуть Євро-2012, уже готовий. У переліку об’єктів Львова, реконструкцію яких готова фінансувати держава, є два аварійних шляхопроводи – на вулиці Шевченка, 154 та Городоцькій, 166. Про це повідомив керівник фракції партії «Реформи і Порядок» у ЛМР, заступник голови інженерної комісії Олег Бас. 
Він розповів, що в проекті розпорядження Кабміну на міст на вулиці Городоцькій передбачено 7,5 млн. грн., а на реконструкцію моста на вул. Шевченка – 7 млн. грн. «Однак в нас немає проектно-кошторисної документації на ремонт цих об’єктів. Допоки ми її не зробимо, грошей нам ніхто не дасть, адже Кабмін вимагатиме відповідних документів», – констатував Олег Бас.
Депутат наголосив на тому, що треба негайно оголошувати тендер на розробку проектно-кошторисних документацій на два мости, інакше місто може втратити шанс отримати державну допомогу. «Висновки експертизи щодо аварійності цих двох мостів були оприлюднені ще у вересні минулого року, проте не зроблено жодного кроку для того, аби їх відремонтувати. Якщо міст на Шевченка це так-сяк можна експлуатувати, то на Городоцькій, 166 шляхопровід перебуває у вкрай плачевному стані і я на цьому неодноразово наголошував. Зараз, коли ми отримали шанс відремонтувати ці об’єкти за державні гроші, мусимо негайно розробляти відповідні документи з тим, аби не втратити цієї можливості», – наголосив Олег Бас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *