ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура заявляє, що у Львівській міськраді неграмотно ведуть бухоблік

Львівський портал

|

Генеральна прокуратура України розглянула запит народного депутата України Володимира Пилипенка щодо результативності проведення внутрішніх перевірок департаментом фінансової політики Львівської міської ради, зокрема, щодо додержання вимог бюджетного законодавства департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Приводом для запиту  стало твердження директора департаменту фінансової політики ЛМР Олега Іщука про те, що у Львівській міській раді за результатами внутрішніх перевірок було виявлено фінансових порушень на 22 млн. грн.

«За результатами перевірок з’ясувалось, що чиновники ЛМР не вміють грамотно вести бухгалтерський облік, періодично порушують постанови Кабміну та Господарський кодекс України. Відтак, у відповіді на запит від імені заступника Генпрокурора Корнякової Т. викладено основні причини відсутності відповідного реагування з боку правоохоронних органів щодо осіб, винних у зловживаннях», – йдеться у повідомленні прес-служби В. Пилипенка.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *