ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові військові проводять дослідницьку воєнну гру

Львівський портал

|

Сьогодні, 19 квітня, у Західному оперативному командуванні Сухопутних військ Збройних Сил України, що знаходиться у Львові, розпочалася дослідницька штабна воєнна гра. Про це повідомляється на сайті МОУ.

Метою заходу є перевірка нових теоретичних положень, дослідження питань управління військами в особливий період, досягнення єдиного розуміння під час планування та виконання завдань з розгортання військ.

У дослідницькому навчанні беруть участь генерали та офіцери Генерального штабу ЗС України, Командування Сухопутних військ, Західного оперативного командування, Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, а також представники регіональних силових структур. Керівником навчання є начальник штабу – перший заступник командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Володимир Замана.

Захід відбувається у два етапи, під час яких військові керівники плануватимуть та безпосередньо здійснюватимуть управління військами відповідно до сценарію гри. Особлива увага приділятиметься взаємодії всіх силових структур, місцевих органів влади, пропозиціям щодо своєчасного ресурсного забезпечення.

За підсумками дослідницької штабної гри будуть підготовлені пропозиції керівництву держави щодо удосконалення регіональних військових та державних органів влади та їх діяльності в особливий період.

Дослідницька штабна воєнна гра у Західному оперативному командуванні триватиме до 22 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *