ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ очищається адміністративно-організаційним та природним шляхами

Львівський портал

|

Керівник Центрального штабу Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов вважає, що депутати, які не підтримують позицію партійної сили, за списками якої пройшли до парламенту, повинні скласти депутатський мандат, передає сайт Ю. Тимошенко.

"У нас, врешті-решт, не рабовласницький лад, немає господарів і рабів, немає людей залежних, яких кривдять або погано годують. Є самостійні політики, які вільні ухвалювати рішення, нести за них відповідальність. Перестав розділяти позиції політсили, від якої обрався, не згоден з думкою керівництва? Клади мандат і будь вільний! Це чесно принаймні", – сказав Олександр Турчинов в інтерв`ю газеті "Лівий берег".

На думку Олександра Турчинова, процес оновлення кадрів в БЮТ вже почався. "Ми активно займаємося партійною роботою. Вже пройшли партзбори на рівні первинних організацій, відпрацьовуємо графік міських і районних зборів. Продовжується і процес оновлення кадрів, який дійде, безумовно, і до обласного рівня, і до центрального. "Очищення" рядів відбувається як адміністративно-організаційним шляхом, так і природним – "слабкі ланки" просто відпадають", – пояснив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *