ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові реформуватимуть систему ЖКГ. На словах

Львівський портал

|

Завтра у Львові фахівці з різних країн Європи обговорюватимуть можливі шляхи реформування системи управління житловим фондом та обмінюватимуться досвідом. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Українські учасники семінару: «Міжнародний досвід реформування системи управління житловим фондом міста» ознайомляться з досвідом реформування житлово-комунального господарства Польщі, Литви та Таджикистану. Зокрема, іноземні експерти запрезентують доповіді про проблеми проведення ринкових реформ у житлово-комунальному секторі своїх країн, приватизації житла, утворення товариств об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та побудови відносин з постачальниками комунальних послуг. Говоритимуть вони і про переваг та недоліків прийнятих у цих країнах методів управління багатоквартирними будинками.

Українські експерти представлять аналіз функціонування ОСББ та відносини з надавачами послуг у Львові, порівняння литовського, польського і українського законодавства у реформуванні ЖКГ, а також навчальну програму для голів ОСББ з питань практичного управління будинком.

Учасниками семінару та круглого столу будуть представники житлово-комунального сектора Львова, органів місцевого самоврядування та представники об’єднань багатоквартирних будинків Львова.

Семінар організовує ЛМГО «Центр інформаційного консалтингу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *