ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде Інженерний тиждень

Львівський портал

|

27-29 квітня 2010 року у Національному університеті «Львівська політехніка» проходитиме Інженерний тиждень, який проводить студентська організація BEST ( Board of European Student and Technology), спільно з Колегією та профкомом студентів та аспірантів  Національного університету «Львівська політехніка». Про це повідомляють організатори заходу.

У рамках тижня проходитимуть Інженерні змагання та Інженерний Ярмарок Кар’єри

Інженерні змагання (27-29 квітня). Учасники  змагатимуться у двох категоріях Team Design (командне проектування) та Case Study (вирішення аналітичної задачі).

Співпраця з компаніями в нестандартному середовищі під час інженерних змагань дає студентам доступ до практичної наукової освіти, можливість випробувати свою винахідливість, отримати досвід роботи в команді, а також розвинути і реалізувати власні ідеї.

Інженерний  ярмарок кар`єри проходить уже втретє у «Львівській політехніці». Ярмарок проходитиме у вигляді виставки, де компанії представлятимуть свої вакансії, запрезентують напрямки діяльності та ознайомлять зі своїми вимогами. Студенти зможуть оцінити свої можливості і побачити до чого вони мають прагнути.

В рамках ярмарку студентів вчитимуть як правильно складати резюме, також відбудуться зустрічі з відомими людьми , презентації, майстер –класи, семінари від компаній.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *