ОСТАННІ НОВИНИ

Кміть вказав керівникам районів Львівщини їх подальший напрямок роботи

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть спільно зі своїми заступниками сьогодні, 11 березня, провів нараду з головами районних державних адміністрацій Львівщини. Основною метою наради було окреслення стратегічних напрямків роботи райадміністрацій на найближчий час. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Зокрема, під час наради керівник області визначив кілька основних стратегічних напрямків, на які орієнтуватимуться у своїй роботі голови РДА. «Червоною лінією у вашій роботі має стати залучення інвесторів на ваші території. У цій роботі важливою є співпраця із Львівською агенцією із залучення інвестицій «ЛьвівІнвест». Кожен керівник району має створити на очолюваній ним території плацдарм для розвитку бізнесу та найкомфортніші умови для потенційного інвестора», – наголосив М. Кміть.

Іншим важливим сектором роботи голова Львівської ОДА вважає подальше провадження у районах Львівщини програми закупівлі смітників та налагодження системи вивозу сміття. Наступним кроком у цьому напрямку має стати побудова сміттєпереробних заводів.

Окрім того, стратегічним напрямком у роботі влади районів на місцях є обладнання шкіл області відповідного рівня санвузлами. З цією метою буде розроблено обласну програму щодо співфінансування об’єктів гігієни на території шкіл.

Після завершення наради Микола Кміть вручив 11-ти головам РДА подяки від Президента України (2005-2010 рр.) Віктора Ющенка, а також подяки від голови облдержадміністрації ще п’ятьом керівникам районів Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *