ОСТАННІ НОВИНИ

Переможці шкільного КВК висадять саджанці дерев біля своїх шкіл

Львівський портал

|

Конкурс кмітливих та винахідливих серед команд чотирьох шкіл міста відбувся учора, 26 лютого, у Львівському міському центрі зайнятості. Основним лейтмотивом конкурсу було профорієнтаційне спрямування учнів, а також формування позитивного іміджу робітничих професій і підвищення їх соціального статусу.
За перемогу змагалися команди «Тіні забутих професій» (Львівська лінгвістична гімназія), «Львівські смайлики» (ЗОСШ №40), «Мажори» (ЗОСШ №54) і «Терті пляцки» (ЗОСШ №99).
Благодійний Фонд «Зміни заради майбутнього» подарував учасникам конкурсу сертифікати подарунку, «який залишить у школі пам’ять, що буде завжди зростати». За цим сертифікатом після сходження снігу школи отримають трьохрічні саджанці дубків, що вирощені на одному з лісництв. Ці деревця випускники разом із вчителями зможуть посадити на території своєї школи. Процес садіння дубків відбуватиметься під пильним керівництвом лісників, щоб дерева не загинули, а залишились рости сотні років.
«Дерева стануть гарною пам’яттю як для юнаків та юнок про шкільні роки, так і для майбутніх поколінь – про цих дітей, – зазначив представник Благодійного Фонду «Зміни заради майбутнього» Орест Шейка. – Також це хороша можливість озеленити місто та подбати про благоустрій шкільної території. Фонд має надію, що традицію садіння випускниками дерев переймуть й інші школи Львова».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *