ОСТАННІ НОВИНИ

«Нафтогазмережа» переукладає договори за нерегульованим тарифом на газ

Львівський портал

|

Львівська філія ДП «Нафтогазмережі» продовжує роботу щодо укладання договорів із промисловими підприємствами та комунально-побутовими організаціями (магазинами, кав’ярнями, аптеками та ін.) Львівської області на постачання газу за нерегульованим тарифом. Про це повідомляє прес-служба ЛФ ДП «Нафтогазмережі».

Зокрема, відповідні угоди на постачання газу вже укладені із ТзОВ «Галицька здоба», ПП «Галтекс» ВАТ «Металіст», ТзОВ «Екран», ФГ «Княжий Замок», ТзОВ «Горицвіт», ПП. «Піца Челентано-Сихів», ТзОВ «Еком» та ін.

Незважаючи на те, що 18 лютого на засіданні  НКРЕ ВАТ «Львівгаз» також отримало ліцензію на право постачати природний газ за нерегульованим тарифом, здійснювати таку діяльність у Львівській області приватне підприємство не може. Адже на території Львівщини «Львівгаз» має право постачати газ лише населенню та бюджетним організаціям, що передбачено змінами до постанови Кабміну від 27.12.01 № 1729 та  постановою НКРЕ № 11 від 13.01.2010 р.

Тому керівникам підприємств, які попередньо, до 1 лютого, мали  договори на постачання газу з «Львівгаз», необхідно терміново укласти договори з іншими постачальниками, а саме з Львівською філією ДП «Нафтогазмережі». Кінцева ціна газу, яку пропонує споживачам державне підприємство становить  2619,19 грн. за 1 тис. м3 ,  у т.ч. ПДВ – 436,53 грн,  що дешевше, аніж було у «Львівгаз».

Для укладання договорів, споживачі можуть звернутися також у ЛФ ДП «Нафтогазмережі» за адресою м. Львів, вул. Антоновича, буд № 102В, або за номерами довідкових телефонів: (032) 244-07-14;  «гаряча лінія» – (032) 245-25-70 та факс (032) 244-07-17. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *