ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські залізничники успішно борються з «зайцями» у приміських поїздах

Львівський портал

|

Показові результати отримали львівські залізничники уже у перший тиждень місячника з підвищення доходності у приміських пасажирських перевезеннях, оскільки виручка збільшилася у кілька разів. Про це повідомляє прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».

Нагадаємо, що з 17 лютого на Львівській магістралі стартував місячник, основною метою якого є контроль за дотриманням правил користування послугами залізничного транспорту, оплати за надані послуги, дотримання вимог перебування на об’єктах залізничної інфраструктури, особливо у приміських поїздах.

Уже у перший тиждень місячника ревізори та спільні оперативні групи правоохоронців та залізничників проінспектували ті напрямки, населеність на яких дорівнює або перевищує 100%. Так під пильну увагу потрапили напрямки Львів-Мостиська, Львів-Здолбунів, Львів-Лавочне та Львів-Стрий.  У всіх без винятку випадках було зафіксовано значне збільшення виручки на вказаних напрямках, а подекуди воно становило три-п’ять разів.

Оперативні загони тепер можна зустріти у будь-який день на будь-якому приміському залізничному напрямку.

Місячник підвищення доходності у приміських пасажирських перевезеннях триватиме на Львівській магістралі до 17 березня, але залізничники не виключають можливості продовження акції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *