ОСТАННІ НОВИНИ

Проїзд дорогами Львівщини досі ускладнений

Львівський портал

|

Проїзд на місцевій мережі доріг районного значення в Бродівському, Сокальському та Перемишлянському районах Львівської області досі ускладнений через снігові замети. Про це інформує прес-служба Міністерства транспорту і зв’язку.

У західних і північних  областях України місцями невеликий сніг, в південних і східних областях – місцями дощ.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах у Львівський області місцями невеликий сніг, в Івано-Франківській області  покриття  на перевальних ділянках місцями засніжене. В АР Крим на перевалах дощ.

Покриття автошляхів державного значення у Кіровоградській, Івано-Франківській  областях місцями засніжене, у Чернігівській області – снігова каша, у Волинській області накат. Проїзд забезпечений.

Покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжене. У Чернігівській, Волинській, Хмельницькій областях снігові перемети, у Вінницькій області – місцями ожеледиця, у Дніпропетровській та Донецькій областях – снігова каша.

Ускладнений проїзд у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Черкаській, Львівській, Рівненській, Волинській, Тернопільській, Харківській, Запорізькый та Миколаївській областях, а в Дніпропетровській, Хмельницькій та Івано-Франківській областях проїзд обмежено.

На зимовому утриманні доріг працюють 2131 механізм та 3019 робітників. Крім того, додатково працюють 172 одиниці техніки, залученої з інших організацій.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *