ОСТАННІ НОВИНИ

"Наша Україна" викликала Тимошенко "на килим"

Львівський портал

|

Група депутатів фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» у Верховній Раді ініціює зустріч кандидата в Президенти, прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з фракцією у вівторок, 16 лютого, для її звіту про роботу на чолі Кабінету Міністрів і обговорення перспектив збереження коаліції.

Про це сказав депутат Ради від НУНС Павло Жебрівський в ефірі програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» 12 лютого, передають «Українські новини».

Він відзначив, що така ініціатива депутатів фракції була висловлена під час її зборів 12 лютого.

«Хай пані Тимошенко у вівторок прийде у фракцію НУНС і доповість про період, який вона очолювала коаліцію як прем’єр-міністр: що зроблено, що не зроблено, і що вона взагалі думає – або в опозицію переходити, або вона все-таки думає зберігати і на якій основі діючу коаліцію», – сказав Жебрівський.

Він відзначив, що по суті переговори про формування нової коаліції ще не проводилися.

Депутат додав, що поки ніхто з лідерів політичних сил не заявив про взяття на себе відповідальності за економічну ситуацію в країні.

На думку Жебрівського, коаліція має бути сформована як інструмент для реалізації програми з виведення країни з економічної кризи.

Як повідомлялося, депутат Ради, член фракції НУНС, лідер депутатської групи «За Україну!» В’ячеслав Кириленко закликав Тимошенко повідомити про плани фракції блоку її імені в Раді щодо подальшого перебування в коаліції з фракціями НУНС і Блоком Литвина.

Жебрівський у свою чергу заперечує тиск на депутатів від НУНС для входження в коаліцію з Партією регіоів.

proUA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *