ОСТАННІ НОВИНИ

«Оселя» хоче перепрофілюватися у Денний центр

Львівський портал

|




Громадська організація «Оселя» має намір перепрофілювати своє приміщення у Денний центр. Про це сьогодні під час брифінгу повідомила директор Львівської міської громадської організації «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» Олеся Саноцька.

За її словами, перепрофілювання потрібне для того, щоб безхатченки змогли не лише у їхньому закладі переночувати, попрати речі та помитися, а й для того, щоб перебувати у центрі протягом дня та чимось займатися. «Крім того, це допоможе бездомному поступово вийти із ситуації, в якій він опинився, бо насправді проблема бездомності є набагато глибшою, ніж просто відсутність даху над головою», – сказала вона.

Олеся Саноцька розповіла, що у Денному центрі буде відкрито кілька нових навчально-виробничих майстерень, зокрема рукодільну та швейну майстерні, а також комп’ютерний клас. «Людина, яка приходитиме у Денний центр, не буде зобов’язана підпорядковуватися нашим правилам, не буде там жити, вона просто приходитиме провести свій час. За бажанням бездомний може займатися шиттям скільки забажає часу, або розмальовувати тарілки чи виливати свічки, тощо», – розповіла О.Саноцька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *