ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові покажуть швейцарські короткометражні фантастичні фільми

Львівський портал

|

8 лютого у Львівському палаці мистецтв та 12 лютого у Центрі міської історії Центрально-Східної Європи відбудеться фестивальний показ швейцарських короткометражних фантастичних фільмів у Невшателі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Колекцію короткометражних фільмів від Міжнародного фестивалю фантастичних фільмів у Невшателі (Швейцарія) буде вперше показано в Україні. Збірка, що складається з 14 фільмів, які створені між 2002 та 2009 роками, виконана з поєднанням традицій академічної школи та творчості незалежних режисерів. Програма триває близько двох годин.

Зокрема, у Львові покажуть фільми «Заміна місцями» (П`єр Моннар, 9 хв), «Маленький сплеск» (Г.Р. Майер та Іван Паван, 3 хв), «Die Chronomanen» (Карім Патва, 10 хв), «Отрута» (Ліонель Рупп, 6 хв), «Земля голів» (Седрік Клод Луї & Баррас, 7 хв), «Фільм в такт» (Люк Гут, 3 хв), «Канатна дорога» (Клавдія Джентінетта, Френк Браун, 3 хв), «Вінсент Величний» (Паскаль Форні, 20 хв), «Пан Селаві» (Петер Волкарт, 10 хв), «Музичні автомати» (Йонас Мейер, 3 хв), «Станція» (Христина Бенц, 3 хв), «Грип» (Віргіні Алєкса Андрей, 13 хв), «Квіткові горщики» (Рафаель Зоммергальдер, 5 хв), «Вже» (Антонін Шопфер, 15 хв).

Програму представляє ГО «Штука» та МедіаДепо (Львів) у співпраці з МедіаАртЛабораторією (Київ) та за підтримки Швейцарської Культурної Програми в Варшаві та Swisss Film Foundation www.swissfilms.ch.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *