ОСТАННІ НОВИНИ

Керівники обласних підрозділів ДСО з`їхалися до Львова

Львівський портал

|

До Львова на оперативну нараду приїхали керівники усіх обласних підрозділів Державної служби охорони. На зустрічі підвели підсумки роботи за минулий рік, та спланували діяльність служби на наступний.

Львів не випадково обрали для проведення всеукраїнської наради керівників Державної служби охорони, адже з року в рік саме підрозділ ДСО Львівщини входить до списку кращих в Україні.

Привітав гостей з прибуттям на львівську землю головний міліціонер області Василь Пісний. Нарада почалася з приємного – від обласної міліції начальник Департаменту ДСО Віталій Грицак отримав знак пошани. У відповідь відзначили і керівників міліції Львівщини.

„Приїхавши до Львова, ми постаралися поєднати корисне з приємним – зазначив Віталій Грицак, адже УДСО при ГУ МВСУ у Львівській області є доволі ініціативним підрозділом, в них багато нововведень. Вони постійно працюють над покращенням надання наших послуг громадянам, фізичним і юридичним особам, також є передовий досвід, який ми хотіли б показати керівникам інших підрозділів, щоб вони могли порівняти і побачити ті новинки, що є в підрозділі, і заразом провести підведення підсумків за минулий рік”.

Служба Державної Служби Охорони у системі МВС була створена для охорони особливо важливих об’єктів. Крім того, ДСО надає послуги з охорони приватних помешкань, супроводу грошових коштів та вантажів, здійснює особисту охорону, встановлює та обслуговує найсучасніші систем охоронної та пожежної сигналізації, системи відеонагляду, контролю та обмеження доступу. Також групи ДСО реагують на сигнали «102» та затримують порушників Закону. Цього року у міськрайвідділи доставили понад 86 тисяч правопорушників.

Нині в системі ДСО працює тридцятивосьмитисячний колектив, діє понад 500 груп затримання.

Однак, окрім здобутків є в цієї служби і свої клопоти. Тож на зустрічі керівники підрозділів розповіли про роботу за рік. Обговорили існуючі проблеми та спробували знайти шляхи їх вирішення. Завершилася нарада визначенням кращих обласних підрозділів ДСО.

ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *