ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати від ХДС нікого не уповноважували виступати в підтримку Тимошенко - заява

Львівський портал

|

Львівська обласна організація партії "Християнсько-Демократичний Союз" виступила із заявою щодо звернення від імені депутатського корпусу до львів’ян та представників демократичних сил Львівщини. Текст заяви подаємо повністю:

"Львівська обласна організація партії “Християнсько-демократичний союз “стурбована фактом оприлюднення 28 січня 2010р. на прес-конференції, відтак поширеним в Інтернет- мережі трьома депутатами (двоє з яких належать до фракції БЮТ у Львівській міській раді) зверненням від імені депутатського корпусу до львів’ян та представників демократичних сил Львівщини, у якому закликають у другому турі виборів прийти на дільниці та віддати свої голоси за нинішнього прем’єра.

Хочемо нагадати, що Львівська міська рада сформована із 90 депутатів, які є представниками різних політичних сил, кожна з яких має свою позицію щодо підтримки кандидатів на найвищу посаду у державі у другому турі виборів.

Запевняємо, що представники нашої політичної сили у Львівській міській раді як і більшість інших, не давали згоди та не уповноважували ініціаторів названої прес-конференції висловлюватися від нашого імені з цього приводу.

Тому ми змушені відмежуватися від подібного роду заяв і звернень та хочемо ще раз нагадати, що 21 січня 2010р. члени президії обласної організації ХДС на своєму засіданні прийняли обгрунтоване рішення не підтримувати жодного із кандидатів у другому турі і висловилися за необхідність долучитися до гуртування правоцентриських сил навколо відстоювання національно-демократичних цінностей.

На нашу думку дивним є те, що серед підписантів цього звернення значаться декілька депутатів фракції “Наша Україна”.

Оскільки завдяки підтримці партії нині діючого президента, вони потрапили до місцевого органу влади, мотивація такого кроку викликає серйозні роздуми".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *