ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на Львівщині інваліди випробовуватимуть нову лижну трасу

Львівський портал

|

Першу чергу Західного реабілітаційно-спортивного центру  Національного комітету спорту інвалідів України відкриють завтра у селі Верхнє Турківського району. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.
Як йдеться у повідомленні, завдяки фінансуванню уряду буде введена в дію перша черга Центру: затишний і абсолютно безбар’єрний готель для проживання спортсменів-паралімпійців, унікальні перші в Україні біатлонно-лижні траси та інженерно-спортивні споруди й ангар для зберігання техніки, що обслуговує лижні, біатлонні та гірськолижні траси.

Після відкриття першої черги Західного реабілітаційно-спортивного центру розпочнеться навчально-тренувальний збір національної паралімпійської збірної команди України з зимових видів спорту перед Х зимовими Паралімпійськими іграми в Ванкувері-2010. 21 січня повний склад української паралімпійської збірної команди  – учасниці Х зимових Паралімпійських ігор – зможе випробувати засніжені лижні та біатлонні траси нового реабілітаційно-спортивного центру.

Вже в середині лютого 2010 року Національний комітет спорту інвалідів України планує завершити внутрішнє укомплектування другого готелю для спортсменів, збудованого вже в Центрі, а також ввести в дію гірськолижні спуски, адаптовані для осіб з обмеженими можливостями, та канатно-крісельну дорогу. Пізніше буде обладнано спортивний зал та медико-відновлювальний центр.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *