ОСТАННІ НОВИНИ

Суд знову відправив на повторний розгляд справу про Брюховицькі ліси

Львівський портал

|

Львівський апеляційний адміністративний суд учора, 14 січня скасував сфабриковану частину (сторінки) ухвали Львівської обласної ради 1993 р. про вилучення 328,7 га державних лісів лісопаркової зони Львівської міської ради під житлово-дачне будівництво. Про це «Львівському порталу» повідомила депутат Львівської міської ради, голова комісії природокористування, охорони довкілля і благоустрою ЛМР, Віра Лясковська.

Всупереч дотримання Львівським господарським судом норм матеріальних і процесуальних прав, правильного і всебічного встановлення всіх обставин справи, вимог Вищого адміністративного суду, повністю ігноруючи норми законодавства, Апеляційний суд скерував на повторний шостий раз розгляд справи у першу судову інстанцію.

Депутат назвала рішення суду аморальним. Вона стверджує, що цим самим судді свідомо створили шахраям сприятливі умови для затягування винесення кінцевого рішення про скасування сфабрикованих документів, задовольнивши скаргу кооперативу «Ремонт» про скасування постанови Львівського господарського суду.

Віра Лясковська зауважує, що причина цинічно-банальна процесуальна – внутрішнє переконання суддів, яких, мабуть, дуже вмотивовано переконав кооператив «Ремонт», а також колегію суддів, яку очолював суддя Ліщинський, чим створив шахраям сприятливі умови для затягування винесення кінцевого рішення на користь держави і львівської міської громади про скасування незаконних документів, яке було прийняте Львівським господарським судом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *