ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко посвячував храм УГКЦ на Сколівщині

Львівський портал

|

Президент України Віктор Ющенко сьогодні, 3 січня, взяв участь у посвяченні новозбудованого храму Святого Архистратига Михаїла (УГКЦ) у селі Плав’є Сколівського району Львівської області.
Під час посвячення храму Президент висловив сподівання, що найближчим часом відбудеться об’єднання усіх гілок українського православ’я в єдину помісну церкву. Віктор Ющенко також наголосив на великих заслугах Української греко-католицької церкви у становленні України – як духовному, так і державному.
Крім того В.Ющенко зупинився на питанні виборів 2010 року. Президент заявив, що сподівається на перемогу українського здорового глузду. За його словами, немає жодної різниці між Тимошенко і Януковичем, оскільки обидва ці кандидати є частиною кремлівської коаліції. «Вони – це вчорашній день і повернення до того, звідки Україна вийшла 18 років тому» – заявив В. Ющенко.
Ющенко подарував настоятелеві храму Святого Архистратига Михаїла чашу та набір до причастя.
Після розмови з мешканцями Плав’я Президент разом з головою Львівської ОДА Миколою Кметем та головою Львівської облради Мирославом Сеником, що супроводжують його, відбуде до Моршина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *