ОСТАННІ НОВИНИ

У Новорічну ніч на кордоні вилучили 28 тисяч пачок сигарет

Львівський портал

|

28 тисяч пачок сигарет виявили та вилучили українські прикордонники у першу ніч нового року в міжнародному пункті перетину «Краковець», повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПС України.
Близько п’яти хвилин на першу, а також о 05 годині ранку в напрямку „ вибуття ” з України до Польщі на вантажних автомобілях «Вольво» та «Ман» прибули двоє громадян України. Дані автомобілі перевозили вантаж – швейні вироби іноземним замовникам.
Чоловіки спробували додатково підзаробити, адже під час усного декларування вони заперечували про перевезення будь-яких товарів та предметів прихованих від контролю. Проте прикордонники володіли випереджувальною інформацією про можливе контрабандне переміщення товарів, прихованих від контролюючих органів. Враховуючи ці обставини,було подано заяву на проведення спільного поглибленого огляду даних транспортних засобів та вантажу. Як наслідок, у вантажних відсіках, серед вантажу в картонних коробах було виявлено: 20500 пачок цигарок „LM” та „Bond” , а також 7500 пачок цигарок «Bond». Загальна сума оцінки конфіскованих цигарок і автомобілів сягнула понад 1,25 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *