ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрився сноупарк

Львівський портал

|

Насолодитися новим для України видовищним видом зимового спорту – джибінгом змогли львів`яни. В обласному центрі відбулися всеукраїнські змагання під гаслом "Битва за Львів". Їхні учасники демонстрували "вищий пілотаж" на сноубордах, з`їжджаючи з фігур, що імітують елементи міської архітектури – поручні, парапети, пандуси. Такі споруди: 8-метровий "down fun-box" та 6-метровий "flat rail " спорудили у сноупарку, відкриттю якого і була приурочена спортивна імпреза. Після завершення змагань усі бажаючі долучитись до "адреналінового" виду спорту змогли отримати його ази у майстер-класах. Їх провели самі спортсмени.

Як зазначив організатор змагань Олександр Косторниченко, серед української молоді стрімко зростає популярність джибінгу. А відповідно й розвивається інфраструктура цього молодого виду спорту. Два роки тому перший повноцінний сноупарк з`явився на відомому зимовому курорті "Буковель". Згодом ними обзавелися столиця та низка обласних центрів, серед яких тепер і Львів. Тут ковзальні гірки розмістилися у відпочинковій зоні "На Валах" – в самому серці історичного заповідника.

До створення нового молодіжного центру долучилися місцевий осередок "Спілки ініціативної молоді" та міська влада. Технічними партнерами виступили компанія "Сонячні фарби Helios" і спортивно-розважальний комплекс "Медик". Не залишилися осторонь і торгівельні підприємства, що торгують спортивним спорядженням.

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *