ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрився міжнародний центр нейрохірургії

Львівський портал

|

Отримати консультації вітчизняних та європейських світил зможуть "на дому" мешканці карпатського регіону. При центральній райлікарні Стрия, що межує з високогірним Дрогобицьким та Сколівським районами відкрилася західноукраїнська філія "Міжнародного центру нейрохірургії" .

Як зазначив генеральний директор Ігор Курінець, клініка надаватиме допомогу при травмах хребта, невралгії трійничного нерва, аномаліях розвитку спинного та головного мозку. Її фахівці будуть застосовувати найновіші здобутки зазначеної галузі медицини, переваги та технології, які в світі мають репутацію "золотого стандарту". Послуги клініки платні. Вартість операцій, залежно від їх складності, коливається від 5 до 17 тисяч гривень. Проте передбачена низка преференцій для соціально незахищених хворих. Хірургічні втручання будуть здійснювати переважно столичні спеціалісти із залученням місцевого медперсоналу. В особливих випадках на допомогу горянам прибудуть ескулапи з Великобританії чи Польщі. Зокрема, вже в лютому наступного року Лондонський професор Генрі Марш зробить у Стрию низку операцій та проведе консультації.

За словами Ігоря Курінця, оснащення клініки дозволяє проводити в день по шість складних хірургічних втручань.

"Міжнародний центр нейрохірургії" – перша в Україні недержавна установа, заснована в Києві ще у 2001 році. Сучасні стандарти в нейрохірургії та ортопедії запроваджують також її філії, що діють у Львові, Чернігові, Хмельницькому, Хмільнику, а відтепер і в Стрию.

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *