ОСТАННІ НОВИНИ

На офіційному сайті СБУ з`явилася дитяча сторінка

Львівський портал

|

На офіційному веб-сайті Служби безпеки України почала працювати дитяча сторінка «СБУ – дітям». Інформаційний розділ для маленьких українців власними силами без додаткового фінансування створили співробітники прес-центру СБУ.

Такі Інтернет-сторінки для дітей є на сайтах більшості спецслужб демократичних країн. Відкриття дитячого розділу – ще один крок на шляху реформування СБУ в спецслужбу європейського зразка.

В легкій, цікавій та ілюстрованій формі сторінка розповідає про те, чим займається Служба безпеки України, про її окремі підрозділи, її історію. Маленькі відвідувачі дізнаються, які люди працюють в СБУ, де навчають на співробітників спецслужби, познайомляться з чотирилапими працівниками Кінологічної служби.

Усі малюнки, якими проілюстровано сайт, намалювали діти з дитячих будинків, шкіл, інтернатів, якими багато років опікуються співробітники СБУ.

Сторінка розрахована на дітей середнього шкільного віку. Інформація розділу періодично оновлюватиметься, згодом з’являться нові рубрики та інтерактивні ігри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *