ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть акцію «Святий Миколай для ненароджених»

Львівський портал

|

Напередодні свята Миколая у Львові відбуватиметься молитовно-просвітницька акція «Святий Миколай для ненароджених». Організовують її ГО Товариство «Рух за життя» у співпраці з Інститутом родини і подружнього життя УКУ та Фондом св. Володимира. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мета акції – молитва за дітей, які перебувають у лонах матерів, за їхнє щасливе народження й християнське життя, а також – за упокій тих діточок, яких змусили відійти з цього світу, не народившись. Другою метою акції є привернення уваги суспільства до того факту, що дитина вже від моменту зачаття є дитиною, яка заслуговує любові, молитви і подарунку.

«Цьогоріч цю акцію ми проведемо у гінекологічному відділенні 3-ї Міської клінічної лікарні, що по вул. Русових у Львові. Розпочнеться вона 18 грудня о 12.15 год. Спочатку ми помолимось Акафіст святому Миколаю Чудотворцю, а потім роздаватимемо невеличкі подарунки тим дітям, які ще перебувають у лонах своїх матерів (дарунки отримають матері), а також запалимо пам’ятну лампадку й залишимо подарунки для тих дітей, яким не дали народитись», – каже голова ЛОГО Товариство «Рух за життя» Петро Гусак.

Акція продовжиться і 19 грудня – організатори роздаватимуть вагітним жінкам подарунки в інших пологових будинках Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *