ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники «Львівтеплоенерго» ухвалили резолюцію подальших дій

Львівський портал

|

Збори трудового колективу ЛКП «Львівтеплоенерго», які тривали більше двох годин, підтримали пропозицію депутата Львівської міської ради Володимира Гірняка щодо ухвалення резолюції довкола ситуації на підприємстві, передає кореспондент «Львівського порталу».

Зокрема, ухвалено резолюцію з трьох пунктів:

         зобов’язати міського голову А. Садового припинити дію незаконних наказів про звільнення працівників;

         розглянути питання про перспективи розвитку теплопостачальних підприємств міста на найближчій сесії Львівської міської ради та створити депутатську комісію, яка б вивчила ситуацію на ЛКП «Львівтеплоенерго»;

         запропонувати міському голові А. Садовому на час розгляду ситуації відкликати новопризначеного директора «Львівтеплоенерго» Ігоря Іваніва, запропонувавши йому повернутися до обов’язків радника міського голови.

«За» ці пропозиції учасники зборів трудового колективу ЛКП «Львівтеплоенерго» проголосували одноголосно.

На даний момент збори ще тривають. Працівникам «Львівтеплоенерго» нарешті офіційно представлено нового керівника підприємства Ігоря Іваніва, через дії якого і склалася передстрайкова ситуація на підприємстві. Наразі директор теплокомуненерго відповідає на питання своїх підлеглих.

Нагадаємо, страйковий комітет на ЛКП «Львівтеплоенерго» був створений після того, як з призначенням нового директора Ігоря Іваніва розпочалась реорганізація підприємства, в ході якої ліквідували низку цехів і служб, а усі працівники теплокомуненерго – а це близько 2 тисяч 400 осіб – отримали повідомлення про звільнення з 20 лютого 2010 року. Відтак страйкарі вимагають припинити руйнацію підприємства та погрожують припинити подачі гарячої води та тепла до помешкань львів’ян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *