ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники «Львівтеплоенерго» вимагають звільнити директора і скандують Садовому: «Ганьба!»

Львівський портал

|

Працівники ЛКП «Львівтеплоенерго» вимагають звільнення новопризначеного директора підприємства Ігоря Іваніва та усієї його непрофесійної команди. Про це на зборах трудового колективу «Львівтеплоенерго» заявив представник страйкового комітету Віктор Кравець, передає кореспондент «Львівського порталу».
Натомість керівником «Львівтеплоенерго» трудовий колектив підприємства хоче бачити технічного директора Романа Мозіля. У випадку невиконання цієї вимоги, тепловики погрожують припинити подачу гарячої води львів’янам напередодні Нового року – 30 грудня 2009 року.
На зборах тепловиків присутній міський голова Львова Андрія Садовий, якого присутні зустріли вигуками: «Ганьба!», а також директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Юрій Голець та директор «Львівтеплоенерго» Ігор Іванів. Актовий зал ЛКП «Львівтеплоенерго» переповнений. Тепловики стоять у проходах між рядами та в прилеглих до зали коридорах. Загалом присутні не менше 500 працівників підприємства.
Нагадаємо, страйковий комітет на ЛКП «Львівтеплоенерго» був створений після того, як з призначенням нового директора Ігоря Іваніва розпочалась реорганізація підприємства, в ході якої ліквідували низку цехів і служб, а усі працівники теплокомуненерго – а це близько 2 тисяч 400 осіб – отримали повідомлення про звільнення з 20 лютого 2010 року. Відтак страйкарі вимагають припинити руйнацію підприємства та погрожують припинити подачі гарячої води та тепла до помешкань львів’ян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *