ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко у Львові отримала цукерку-Юлю, а говорила про цукерку-Януковича

Львівський портал

|

167державних актів на право власності на державні ділянки мешканцям сіл Зубра та Cолонка Пустомитівського району та села Лагодів Перемишлянського району вручила сьогодні прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. Прем’єр також відвідала церкву преподобної Параскевії УГКЦ у селі Зубра.
Зустріч із селянами відбулася у місцевій школі Зубри. Зубрівські дітлахи вітали Тимошенко цукерками із її зображенням, під назвою "Без слів". Злі язики стверджують, що дітей зібрали у школі за кілька годин до приїзду лідери БЮТ, однак у школі було тепло. Тимошенко віддячила за цукерки подарованим школі сучасним музичним обладнанням.
У своєму виступі прем’єр-міністр на диво мало критикувала чинного Президента Віктора Ющенка, основну енергію спрямувавши проти свого основного опонента на виборах Віктора Януковича.
«Вони через свої канали роблять з Януковича таку цукерку, що здається, ніби хочеться за нього голосувати. А це насправді протиукраїнське угрупування. Стоїть вибір – або Україна, або антиукраїнська мафія», – сказала Юлія Тимошенко.
Після цього Юлія Тимошенко відправилася до кінотеатру імені Довженка, де у рамках концерту українських зірок виступить перед львів’янами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *