ОСТАННІ НОВИНИ

У Львова все ще можуть забрати Євро-2012

Львівський портал

|

УЄФА може відкликати у будь-якого українського міста право на проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року у разі, якщо будуть зірвані терміни підготовки об’єктів або не дотримані стандарти.

Про це йдеться в листі президента УЄФА Мішеля Платіні на ім’я віце-прем’єр міністра України Івана Васюника, повідомляє прес-служба віце-прем’єра у суботу, 12 грудня.

«У своєму листі на моє ім’я президент УЄФА відзначив, що рішення (про затвердження приймаючими містами Євро-2012 всіх претендентів з боку України: Києва, Донецька, Львова та Харкова – ІФ) є визнанням напруженої і відданої роботи української сторони впродовж останніх місяців.

Проте, необхідно ще багато що зробити і уряду, і містам для того, щоб гарантувати належну підготовку в Євро-2012. УЄФА продовжить здійснювати моніторинг підготовки до турніру. У разі, якщо будуть зірвані терміни підготовки об’єктів або не дотримані стандарти, а в якості останнього заходу, УЄФА може відкликати у будь-якого українського міста право на проведення матчів Євро-2012», – цитує Васюника прес-служба.

Водночас віце-прем’єр переконаний в успіху: «Україна і Польща проведуть турнір на найвищому рівні».

proUA за матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *