ОСТАННІ НОВИНИ

Національно-патріотичні організації Львівщини закликають підтримати Ющенка

Львівський портал

|

Круглий стіл представників національно-патріотичних громадських організацій Львівщини на тему «Питання захисту національних інтересів України у контексті президентських виборів», що відбувся у Львові учора, 11 грудня, закликав підтримати кандидатуру Віктора Ющенка на президенських виборах 2010 року. Саме Віктор Ющенко є тим політиком, котрий найкраще усвідомлює українські національні інтереси, відстоював, відстоює і буде відстоювати їх у майбутньому – вважають учасники круглого столу.
Водночас учасники круглого столу заявляють, що діяльність двох провідних претендентів на посаду Президента – Віктора Януковича та Юлії Тимошенко – суперечить українським національним інтересам. Обрання будь-кого з них на посаду Президента приведе до перетворення України на матеріальну базу одного з кримінально-олігархічних кланів та поглиблення політично-економічного контролю з боку Москви – аж до втрати реального суверенітету та незалежності. Що ж до так званих «нових облич» в українській політиці, то жоден з них не досягнув у своєму політичному розвитку рівня національного лідера та державного діяча такого рангу, щоб претендувати на посаду керівника Української держави.
У круглому столі взяли участь лідери обласних організацій ВУТ «Просвіта», Товариства політичних в’язнів та репресованих, Спілки політичних в’язнів, Всеукраїнського об’єднання ветеранів, Всеукраїнської ліги українських жінок, товариства «Надсяння», громадського руху «За Україну», Молодіжного націоналістичного конгресу, Центру національного відродження ім. С. Бандери, громадсько-політичного об’єднання «Українська справа плюс», благодійного фонду «Соборність», ГО «Сурми звитяги», ВГО «Наша Україна», ГО «Борець», а також міських організацій «Українська народна молодь» та «Молодий рух», інформує прес-служба ЛОО ВГО "Наша Україна".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *