ОСТАННІ НОВИНИ

Євро-2012 в Україні. Офіційний реліз УЄФА

Львівський портал

|

Офіційний реліз УЄФА щодо рішення Виконкому на Мадейрі про проведенням фінальної частини турніру Чемпіонату Європи 2010-12 років.

Вибір приймаючих міст

Після ретельного розгляду документів і гарантій, представлених УЄФА українським урядом і містами Києвом, Донецьком, Харковом та Львовом упродовж останніх двох місяців, звітів про стан інфраструктури, підготовлених адміністрацією УЄФА, і після консультацій з приймаючою асоціацією (Федерацією футболу України – прим. ред.), Виконавчий комітет УЄФА ухвалив наступні рішення щодо вибору приймаючих міст ЄВРО-2012™:

• підтвердити Київ як місце проведення фінального матчу ЄВРО-2012™
• підтвердити Донецьк і Львів, а також призначити в якості приймаючого міста Харків на матчі групового турніру ЄВРО-2012™

Виконавчий комітет УЄФА підкреслює, що наразі існує величезний обсяг роботи, який повинні виконати всі приймаючі міста і уряд України, щоб гарантувати повне і належне виконання вимог для проведення матчів турніру ЄВРО-2012™. Для цього УЄФА буде продовжувати уважно стежити за станом інфраструктури і оперативної підготовки у обох приймаючих країнах.

Подальші рішення

Рішення щодо турнірного розкладу ЄВРО-2012™ і призначення міст, які прийматимуть матчі плей-офф буде ухвалено на більш пізній стадії.

Інформаційний центр «Україна-2012», переклад офіційного рішення УЄФА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *