ОСТАННІ НОВИНИ

УНП вимагає прибрати сміття поблизу онкологічної лікарні у Львові

Львівський портал

|

Депутат Львівської обласної ради від УНП Олег Немчінов звертається до головного державного санітарного лікаря Львівської області Романа Павліва з приводу антисанітарії на території смітника по вул. Гашека, 22а. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Української Народної Партії. 

За словами депутата, починаючи з 17 липня 2009 року він звертався до міського голови Львова із депутатськими запитами та зверненнями «Щодо скарг мешканців будинків по вул. Максимовича, 7а, 7б, 9а, Гашека, 20, 20а». У яких піднімалися питання щодо захаращеності смітника по вулиці Гашека, 22а та загальної антисанітарії навколо нього.

“Натомість отримав декілька відповідей від міського голови Львова, від Сихівської адміністрації та від Військової прокуратури Львівського гарнізону. Адже, як з’ясувалося, даний смітник перебуває на балансі Будинкового управління №2 КЕВ міста Львова. У своїх відповідях усі посилаються на неправомірність дій керівника цього підприємства Василя Дмитренка. Однак це жодним чином не приводить до однієї простої дії: територія й досі залишається захаращеною”, – повідомив О. Немчінов.

При цьому він наголосив на тому, що захаращений смітник знаходиться поруч з парканом Львівської обласної онкологічної лікарні. “Вважаю, що антисанітарія у будь-якій частині Львова є неприпустимою, а особливо під стінами такої установи. Натомість всі констатують факт існування проблеми, але ніхто ще нічого не зробив для її вирішення”, –зазначив депутат.  

Зважаючи на викладене депутат просить вжити заходи до бездіяльних посадових осіб та спонукати їх до вирішення проблемних питань викладених у зазначеному депутатському зверненні та нарешті прибрати це сміття. Це звернення О. Немчінов озвучив на останній сесії Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *