ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві проходить семінар для приймаючих міст Євро-2012

Львівський портал

|

Семінар для міст-учасників Євро-2012 розпочався сьогодні у Києві. Захід відбуватиметься за участі  представників уряду, центральних органів влади, а також  керівництва Києва, Донецька, Львова та Харкова, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012». Організаторами семінару виступили УЄФА та Місцевий організаційний комітет «Євро-2012 Україна».

Своїм досвідом щодо організації містами попередніх єврочемпіонатів поділяться експерти УЄФА на чолі з директором департаменту з питань спонсорства та просування заходів чемпіонату Аланом Рідлі. Представники УЄФА розповідатимуть про промоцію турніру на території міста, рекламної та маркетингової діяльності в рамках Євро-2012, сприяння в організації фан-зон та інших заходів.

Представники приймаючих міст Євро-2012 в Україні представлять свої пропозиції щодо розміщення офіційних фан-зон УЄФА та решти фан-зон, а також прозвітують про виконання гарантійних зобов’язань.

Як зазначив директор турніру «Євро-2012 в Україні» Маркіян Лубківський, подібний семінар для приймаючих міст в Україні відбувається вже вдруге. Пан Лубківський розповів, що організований УЄФА та МОК захід, носить практичний характер і допоможе приймаючим містам організувати турнір на високому рівні та належним чином представити своє місто Європі й світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *