ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде виставка до дня боротьби зі СНІДом

Львівський портал

|

У рамках Міжнародного дня боротьби зі СНІДом 10 грудня 2009 року у конференц-залі Львівського палацу мистецтв відбудеться відкриття виставки соціальної реклами, повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Свідома молодь та студентство завжди були рушіями визначних подій. Популяризація легальної (алкоголь, тютюн) та нелегальної (наркотичні засоби) продукції; продаж слабоалкогольних, алкогольних та тютюнових виробів дітям та підліткам; вільна поведінка та нерозсудливість молодих людей у сексуальному плані, проблема абортів – усі ці, та багато інших факторів уже давно «успішно» впливають на винищення українського народу та людства загалом», – наголосив начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Андрій Рожнятовський.

Організатором та ініціатором виставки стала Громадська організація «Студентська ініціативна група «Молодіжний Авангард» (ГО СІГМА), яка запропонувала молодим фотографам, художникам, дизайнерам та усім бажаючим долучитись до молодіжної ініціативи.

Учасники подавали власні фотографії, рисунки, плакати, колажі, аплікації тощо, серед яких комісія, що складалася з викладачів кафедри дизайну НЛТУ України, відібрала найдостойніші роботи.

Оскільки за рівнем виконання це переважно аматорські твори, то визначальними у процесі відбору стали суть та ідея кожного з них. Із низки робіт було вибрано близько 30, які і будуть представлені на виставці, що триватиме один тиждень – з 10 до 17 грудня.

Захід проводиться за підтримки управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *