ОСТАННІ НОВИНИ

Львівському госпіталю Держприкордонслужби на 70-річчя подарували автомобіль

Львівський портал

|

У Львівському клінічному госпіталі Державної прикордонної служби України тривають урочистості з нагоди святкування 70-річчя. З цієї нагоди сьогодні до Львова прибув

голова Державної прикордонної служби України, генерал Микола Литвин.

Він подарував госпіталю автомобіль марки «Шевроле», аби прикордонники могли швидко добиратись у віддалені райони, на гірські застави.

«Своє вітання з нагоди святкування 70-річчя Львівського клінічного госпіталю висловив Президент України Віктор Ющенко. Від імені уряду буде нагороджено найкращих працівників госпіталю, а від імені Державної прикордонної служби госпіталь отримає автомобіль», – зазначив Микола Литвин.

Як розповів начальник Львівського клінічного госпіталю Держприкордонслужби України полковник Михайло Карнаух, у госпіталі вже працює чотири мобільні бригади, які за необхідності перетворюються із терапевтичних у хірургічні. Госпіталь обслуговує сім областей західного регіону, в ньому мають можливість проходити безкоштовне лікування пенсіонери прикордонної служби. Також можуть там лікуватися й цивільні. Як зазначив начальник госпіталю, не безкоштовно, зате дешевше, аніж у багатьох інших лікарнях і дуже якісно.

М.Карнаух повідомив, що в госпіталі налагоджено он-лайн зв`язок з іншими клініками й у будь-який момент можна отримати фахову консультацію навіть під час операції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *