ОСТАННІ НОВИНИ

Климкович судитиметься з Василишиним

Львівський портал

|

Начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Євген Климкович відкидає усі звинувачення, висловлені проти нього депутатом ЛМР Іваном Василишиним й має намір «захищати свою честь і гідність» у судовому порядку. «Я буду змушений подавати до суду на Івана Василишина», – заявив Є.Климкович сьогодні на брифінгу.

Нагадаємо, минулої суботи вночі згоріли автомобілі, що належать депутату І.Василишину та його дружині.

І.Василишин переконаний, що у підпалі двох його автомобілів задіяний міський голова Андрій Садовий та його команда.

Депутат заявив, що пожежа є помстою за його позицію. Мова йде про продаж цілісного майнового комплексу «Готель «Львів». Прокуратура міста порушила кілька кримінальних справ щодо приватизації готелю.

«Я маю конфлікт з начальником управління комунальної власності Євгеном Климковичем. Я неодноразово робив йому зауваження, що не можна вчиняти незаконних дій, треба добросовісно працювати. Я маю претензії до нього, бо добре знаю, як він працює, як він ставиться до експертних оцінок, які позиції міського голови у нього є, як вони піднімали ціни на нерухомість у Львові, тощо. 12 листопада на сесії Львівської міськради я зачитав запит до прокурора Львова про злочинні дії цієї людини. Я не став про це все мовчати, і, як наслідок, мені підпалили автівки», – розповів Іван Василишин.

Своєю чергою, І.Василишин спростовує всі звинувачення на свою адресу.

«Пов’язувати свою проблему із моєю персоною – це те саме, що звинувачувати мене у глобальному потеплінні. Я буду змушений реагувати й у правовому порядку шукати захист. Категорично заперечую усі ці речі і пов’язую їх виключно з хвилюванням депутата. Але це його проблеми. Думаю, треба врегульовувати все це у депутатській площині. Ми діємо виключно в межах чинного законодавства, інакше мали б зауваження не окремі депутати, але й правоохоронні органи», – заявив Є.Климкович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *