ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ та Партія регіонів зруйнували українську державу - Яценюк

Львівський портал

|

Лідер Політичної партії «Фронт Змін», кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що партія «Фронт Змін» має державницьку ідеологію і боротиметься з антидержавною змовою БЮТ і Партії регіонів, повідомляє прес-служба кандидата.
«Не може йтися просто про виборчий процес 2010 року чи просто про те, що ми створили ще одну політичну партію. Це – не політичний, не бізнес-проект, не проект, який передбачає: дали гроші – стали чи то депутатами, чи то міністрами, чи то отримали можливість розподіляти державні бюджетні ресурси. Таких партій вистачає в Україні. Такі партії – це наші політичні опоненти. Це БЮТ і Партія регіонів», – заявив Арсеній Яценюк в суботу на з’їзді «Фронту Змін».
Кандидат у президенти підкреслив, що боротиметься із БЮТ і ПР, оскільки «вони – антидержавницька змова, вони – партії, які зруйнували українську державу». «Я очолю контрреволюцію проти цієї антидержавної революції. Це наше завдання», – підкреслив лідер партії.
«Наше завдання, – зазначив він, – формування якісно нової ідеології, нової системи. Це створення того, чого в Україні ніколи раніше не було. Моя ідеологія – і я хочу, щоб стала нашою, – державницька. Ми не ліві й не праві, ми – державники. І ми будемо застосовувати всі засоби і методи для того, щоб Україна відбулася, щоб Україна мала свою державу, а не просто територію, гімн і герб».
Арсеній Яценюк додав, що це складне завдання. «Це не те що прийти на вибори, виграти їх і швиденько розділити все, так само, як ділили наші попередники. Це процес, який вимагає насамперед персональних змін від кожного з вас. Я вас запитую: чи згодні ви відмовитися сьогодні від тих благ, які у вас були, які вам обіцяли інші політичні партії, й усвідомити, що у нас є тільки одна відповідальність – перед тими людьми, які нас обиратимуть. Саме тому це не проект – це політична партія на десятиліття. Єдиний, перед ким ми несемо відповідальність, – це наш український народ. Єдине джерело влади, яке приведе нас до великих звершень, – це українці», – заявив кандидат у президенти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *