ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк став лідером партії "Фронт змін" і пообіцяв закрутити гайки

Львівський портал

|

Кандидата на пост Президента України Арсенія Яценюка обрано лідером політичної партії «Фронт Змін». За таке рішення проголосували делегати з’їзду партії, який проходить в суботу в Києві. З’їзд також прийняв рішення про підтримку кандидата на пост Президента Арсенія Яценюка на виборах голови держави у 2010 році. Про це інформує прес-служба Арсенія Яценюка.

На з’їзді Арсенію Яценюку зробили символічний подарунок – великий гайковий ключ. Вручаючи його, довірена особа кандидата в президенти Андрій Іванчук підкреслив, що це – символ партії «Фронт змін». «Я його дарую від усіх нас, членів політичної партії, делегатів з`їзду. Щоб у вас був такий інструмент – закрутити всі гайки, які є в нашій колись дуже сильній, міцній, перспективній країні. Закрутіть, будь ласка, всі ці гайки, які накопичились, і побудуйте, допоможіть нам спроектувати і жити в нормальній країні», – додав Андрій Іванчук.

«Можете бути переконані: все буде працювати краще, ніж швейцарський годинник. І всі гайки будуть закручені», – сказав Арсеній Яценюк, приймаючи подарунок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *