ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада має намір підтримати виробників альтернативних видів палива

Львівський портал

|

На засіданні постійної комісії Львівської обласної ради з питань розвитку села та АПК депутати заслухали начальника головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Степана Лукашика, який представив на розгляд депутатів проект Тимчасових регіональних правил забудови Львівської області та проект Схеми планування території Львівської області. про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Після тривалого обговорення, висловивши низку пропозицій, члени комісії підтримали в цілому ці проекти. 24 листопада ці питання будуть розглядатися на сесії обласної ради.

Депутати також заслухали інформацію начальника головного управління агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Дмитра Мороза про стан підготовки програм підтримки розвитку сільського господарства на 2010 рік. Комісія доручила управлінню розробити ще одну програму, яка б передбачала часткову компенсацію витрат на придбання обладнання для виготовлення альтернативних видів палива.

Також комісія погодила перелік сільськогосподарських підприємств області, яким надається часткова компенсація за придбання племінних ресурсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *