ОСТАННІ НОВИНИ

За ІІІ квартал 2009 року на Львівщині знешкодили понад 65 тисяч тонн пестицидів

Львівський портал

|

На кінець ІІІ кварталу 2009 року на Львівщині було знешкоджено 65 тис 537 тонн непридатних до використання пестицидів. Залишилося знешкодити ще 556 тис 994 тонн. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради. 
Такі дані були озвучені на засіданні постійної депутатської комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації ЛОР, на якому Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області представило інформаційно-аналітичний огляд стану довкілля у Львівській області.
За даними інформаційно-аналітичного огляду не залишилося непридатних до використання пестицидів у Мостиському, Яворівському, Турківському, Дрогобицькому та Самбірському районах. Найбільша ж кількість непридатних до використання пестицидів знаходиться в Золочівському, Жидачівському районах та в Дрогобичі.
Що стосується радіаційного стану, то на всіх пунктах спостереження середньомісячне значення гамма-фону не перевищувало рівня природного фону в Львівській області.
Крім того, Державна екологічна інспекція в Львівській області перевірила якість стічних вод підприємств (основних водокористувачів області) та виявила, що з 30 перевірених підприємств на 24 було перевищення граничнодопустимих норм скидів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *