ОСТАННІ НОВИНИ

Мінтрансзв’язку відзвітував про стан підготовки аеропорту «Львів»

Львівський портал

|

Заступник голови Державіаадміністрації Анатолій Колісник сьогодні на апаратній нараді Мінтрансзв’язку прозвітував про хід підготовки аеропортів до Євро-2012. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства транспорту та зв’язку України.
Він доповів, що минулого тижня, з понеділка по п’ятницю, проводилася перевірка усіх аеропортів, які задіяні у підготовці до Євро-2012, а саме аеропорти «Львів», «Бориспіль», «Жуляни», «Харків», та «Донецьк».
Він зазначив, що у Міжнародному аеропорту «Львів» на ділянці подовження злітно-посадкової смуги здійснюють вирізання ґрунту до «нульової відмітки». На існуючому пероні № 2 демонтується асфальто-бетонне покриття та щебнева основа. У цьому році аеропорту перераховано кошти державного бюджету в обсязі 51,001 млн. грн., з яких освоєно 44,501 млн. грн.
У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» продовжується влаштування пальового поля під будівлю пасажирського терміналу «D» (влаштовано 1850 паль), а також завершено будівельні та монтажні роботи по бетонному заводу № 2. На пероні F ведеться укладка верхнього шару бетонного покриття на пусковому комплексі (ПК) 1 та ПК-2.
Крім того, завершуються пусконалагоджувальні роботи на трансформаторній підстанції на об’єкті будівництва нового терміналу з легких конструкцій, що швидко монтуються (чартерного терміналу), облаштовуються внутрішні та зовнішні інженерні мережі.
На новій злітно-посадковій смузі Міжнародного аеропорту «Донецьк» ведуться роботи по встановленню світлосигнального обладнання. Також готується пакет документів для затвердження на рівні Уряду титулу на виконання проектно-вишукувальних для будівництва аеродромно-диспетчерської вежі з комплексом будівель і споруд у КП «Міжнародний аеропорт «Донецьк».
На аеродромі Міжнародного аеропорту «Харків» ведуться земляні роботи і вже розпочалась укладка першого шару бетону. Нагадуємо, що Мінтрансзв’язку перерахувало КП «Харківський міський центр нерухомості» 56 млн. грн. на авансування будівельних робіт на аеродромі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *